Leren schrijven
Individueel
Groepen
Workshops

 

Coaching Individueel

Of je nu een zakelijke tekst met een bepaald doel schrijft, of een fantasie-verhaal waarvoor je op een dieper niveau werkt, of je nu publiceert of vooral voor jezelf schrijft, steeds weer kun je jezelf verrassen met wat er tevoorschijn komt.

Individuele coaching biedt houvast en structuur om aan de slag te gaan met een intensiteit die je zelf kiest. Deze begeleiding kan in verschillende stadia van je schrijven van pas komen, de aard ervan is afhankelijk van je ervaring, je wensen en je perspectief.
Behalve over je tekst is er contact over het schrijfproces, zodat je bewust aan het werk bent en je niet alleen staat bij de ontdekkingen die je doet.

Soms moet je om te schrijven een helder plan maken, soms juist al je plannen laten varen om ruimte te vinden voor wat je nog niet kende. Als je schrijft voor een publiek is techniek belangrijk, en kennis van taalgebruik onmisbaar.
In de SchrijfWerkPlaats staan bezieling, inspiratie en onderzoek voorop en wordt de techniek gebruikt om wat gezegd wordt zo goed mogelijk tevoorschijn te laten komen. In een coachings-traject krijg je steun om aan de slag te gaan, en aanwijzingen bij het vinden van een passende vorm of bij het bewerken van je tekst tot een goedlopend geheel.

Belangstelling? Neem contact op voor een intake-gesprek.

Tijdens de intake maken we kennis en bekijken we, welllicht mede op basis van een tekst die je al schreef, welke vorm van begeleiding van toepassing is. Desgewenst maken we concrete af-spraken voor het traject dat je gaat volgen. Ik formuleer deze afspraken in de vorm van een offerte.

Individuele begeleiding vindt per e-mail of papieren post plaats, waarbij regelmatig een nieuw ‘live' consult mogelijk is. Het is dus niet nodig dat je in de buurt woont.

Ik bied maatwerk tegen maatwerktarieven.

Intake:   €  85 voor particulieren

             €125 voor bedrijven*.          

Neem voor overige tarieven contact op.         * Tarieven voor bedrijven zijn excl. btw.    

Wanneer je rond een bepaald thema wilt schrijven, sluit ik daar in mijn coaching bij aan. Zie bijvoorbeeld schrijven rond het thema hoogbegaafd of eetstoornis.

Zie ook leren schrijven

 

Terug naar boven