Leren schrijven
Individueel
Groepen
Workshops
 
 

   z i n s b e e ld   - schrijven met dyslexie

Kunnen mensen met dyslexie schrijven? Ja, natuurlijk! Alleen niet foutloos.

Moeten mensen met dyslexie schrijven? Jazeker, denk maar aan e-mails, notulen of een scriptie. Denk ook aan alles wat ze te vertellen hebben, hun zeggingskracht. Hun verhalen.
Zinsbeeld helpt je je creativiteit te ontdekken en de vrijheid om te schrijven.

Je bent dyslectisch dus je schrijft!
Veel mensen met dyslexie hebben tijdens hun opleiding (te) weinig schrijfvaardigheden ontwikkeld, bijvoorbeeld doordat schrijffouten de aandacht eisten en de zin in het schrijven in de weg stonden.
Voor iemand met dyslexie is zelfvertrouwen de basis om toch te schrijven, maar hoe ga je aan de slag? De SchrijfWerkPlaats biedt mogelijkheden om je schrijfvaardigheden, creatief en zakelijk, te ontwikkelen. Met zinsbeeld zet je een moedige stap op de weg van schrijven met dyslexie.

In deze training, ontwikkeld in samenwerking met een dyslexie-specialist, nodig ik dyslecten uit over hun schroom heen te stappen. Je verkent de huidige kennis over dyslexie en leest iets over de werking van het brein. De kwaliteiten van beelddenken komen ter sprake, met de vraag hoe die voor jou van toepassing zijn. Het programma biedt een basis voor creatieve, zakelijke en persoonlijke teksten.
Bij het uitvoeren van de training werk je in je eigen tempo en krijg je in vier etappes* de nodige informatie met opdrachten aangereikt.

Meer weten of binnenkort van start gaan?

Mail of bel: contact.

Kosten voor vier etappes*: € 90, -

* Uit te voeren binnen vier weken tot maximaal vier maanden.

Terug naar de startpagina